Toyota Relax garantii

Offer detail
Toyota on ainus autotootja, kes annab nii uutele kui ka vanadele mudelitele 10-aastase Toyota Relax garantii. See on oluline kinnitus, et meie autode kvaliteet, usaldusväärsus ja vastupidavus on suurepärasel tasemel ka pärast aastaid kasutamist.

Toyota Relax garantii - kuni 10 aastaks, igale Toyotale

Toyota on ainus autotootja, kes annab nii uutele kui ka kasutatud autodele kuni 10-aastase Toyota Relax garantii. See on oluline kinnitus, et meie autode kvaliteet, usaldusväärsus ja vastupidavus on suurepärasel tasemel ka pärast aastaid kasutamist.

Toyota Relax garantii algab pärast igat hooldust kuni Sinu Toyota saab 10-aastaseks või täitub läbisõit 185 000 kilomeetrit.

Toyota Relax – täielik meelerahu

 
  • Esimene kuni 10-aastane garantii nii uutele kui ka kasutatud Toyotadele
  • Toyota Relax garantii algab iga hooldusega ja kestab kuni 12 kuud või läbisõidu 15 000 kilomeetri täitumiseni, olenevalt sellest, kumb enne täitub (vaata tingimusi)
  • Toyota Relax garantii hoiab Sinu sõiduki turuväärtust
  • Kõiki hooldus- ja garantiitöid, mis on seotud Toyota Relaxiga, teevad sertifitseeritud mehaanikud originaalvaruosadega Toyota esinduses vastavalt tootja kõrgetele kvaliteedistandarditele
  • Toyota Relax garantii kehtib ka välismaalt toodud sõidukitele (vaata tingimusi)
  • Toyota Relax garantii laieneb pärast Baltikumi Toyota ametlikus remonditöökojas tehtud korralist hooldust ka siis, kui varasema hoolduse kohta puuduvad andmed
  • Toyota Relax kehtib sõidukitele, mille hooldus on tehtud alates 01.04.2022
 

Toyota Relax hoiab Sinu Toyota parimas korras pikki aastaid.

Broneeri teeninduse aeg Tutvu kõigi garantiidega Vaata tingimusi

Garantii kuni 10 aastaks või kuni 185 000 kilomeetri täitumiseni

Toyota Relax garantii hakkab kehtima Baltikumi Toyota ametlikus remonditöökojas tehtud korralise hooldusega, peale seda kui tootjagarantii on lõppenud. Toyota Relax garantii kehtib kuni järgmise korralise hoolduseni ehk tavapäraselt 12 kuud või kuni 15 000 km, olenevalt sellest, kumb enne täitub. Toyota Relax garantii pikeneb pärast igat läbitud hooldust. Täpsemat infot saad lähimast Toyota esindusest ning oma Toyota hooldusintervallid leiad sõiduki käsiraamatust.

Sinu Toyota on palju enamat kui lihtsalt auto. See viib sind ohutult läbi vihmade ja tormide. See viib sind pärast rasket tööpäeva koju. See viib sinu lapsed kooli ja sinu pere kaua oodatud puhkusele.