Amserv Viljandi on nüüd ametlikult avatud

Esmaspäeval, 24. aprillil avasime ametlikult Amserv Viljandi uue esinduse. Külasta Amserv Viljandi esindust 25.-28. aprill. Sel ajal on kõikidel huvilistel võimalik tutvuda Toyota Adventure ja Toyota Professional erilahendustega.

Amservi uus esindus Viljandis on juba mõnda aega tegutsenud, kuid nüüd, 24. aprillil avasime Amserv Toyota autoesinduse ametlikult. Amserv Viljandi on Baltikumis esimene automüügi- ja teeninduse esindus, mis on üles ehitatud ja kujundatud Toyota kõige uuemate ja kaasaegsemate lahenduste kohaselt. Lähima 2-3 aasta jooksul lähevad kõik Toyota esindused üle Euroopa analoogsele kujundusele ja sellest tulenevale töökorraldusele.

Avaüritusel tutvustasime uut esindust ja Toyota kontseptsiooni ning teenuseid, mida Viljandis pakutakse. Kohapeal oli võimalik ka esmakordselt tutvuda Toyota Adventure ja Toyota Professional lahendustega.

Külasta Amserv Viljandi esindust 25.-28. aprill. Sel ajal on kõikidel huvilistel esinduses võimalik tutvuda Toyota Adventure ja Toyota Professional erilahendustega.

Placeholder image

Placeholder image

Placeholder image

Placeholder image