Uus Toyota GR Yaris jõuab Baltikumi 2024. aasta sügisel!

Parim on nüüd veel parem. Rallirajalt maanteele jõudnud ja pidevalt täiustatav uus GR Yaris klassikaline luukpära on peagi Amservis saadaval!

Baltikumi autofännid saavad lõpuks oma unistuste sõiduki, sest Toyota GR Yaris teeb oma debüüdi selles piirkonnas juba 2024. aasta sügisel. Auto maailma esmaesitlusel tutvustati mitmeid märkimisväärseid uuendusi, muutes selle sõiduki tõeliseks võimsuse ja disaini meistriks.

Sõidudünaamika. Ralliauto kõige olulisem komponent on juht. Uus GR Yaris on loodud juhti silmas pidades. Alates uuest alusvankrist, mis parandab tunnetust ja annab tagasisidet, kuni madala istmeni on kõik detailid lihvitud, et luua meelierutav side.

280 hj võimsus ja 390 Nm pöördemoment. Auto südames peituv võimas jõuallikas annab sõidukile muljetavaldava võimsuse - 280 hobujõudu ja 390 Nm pöördemomendi. See mitte ainult ei luba kiirendada märkimisväärselt hämmastaval taseme, vaid annab ka juhile võimaluse kogeda intensiivset sõidurõõmu.

Suurem jäikus ja täiustatud vedrustus. Uus GR Yaris toob endaga kaasa suurema jäikuse ja täiustatud vedrustuse, tagades sõiduelamuse, mis ületab ootusi. Sõiduk on kavandatud nii, et juht saaks nautida täpset juhitavust ja stabiilsust, olenemata teekatte kvaliteedist.

Uus GAZOO Racing Direct automaatkäigukast. GR Yarise sõidumugavus saavutatakse tänu uuele GAZOO Racing Direct automaatkastile, mis tagab käikude vahel sujuva ülemineku. See annab juhile võimaluse keskenduda täielikult tee ja sõidunaudingu nautimisele, pakkudes samas täpset kontrolli sõiduki üle.

Võistlusautodest inspireeritud juhiala. Auto juhiala on inspireeritud võistlusautodest, pakkudes juhile ergonoomilist ja intuitiivset juhtimist. See lisab sõidukogemusele sportlikku elegantsi, tuues esile selle erilise iseloomu.

Kõik Circuit Pack lisad põhivarustuses. Lisaks kõigele eelnevale on GR Yaris varustatud kõigi Circuit Pack lisadega juba põhivarustuses. See tähendab, et auto on valmis vastu võtma kõiksuguseid väljakutseid - olgu selleks siis rajapäev või põnev seiklus teedel. Toyota GR Yaris ei ole mitte ainult sõiduk, vaid elamus, mis pakub tõelist seiklust. Jääge kursis, sest selle imelise sõiduki saabumine on vaid mõne kuu kaugusel!

 

Placeholder image

Placeholder image