Uued 24/7 ligipääsuga Amservi võtmeautomaadid

Amserv Järve ja Peetri esindustes on nüüd uued, klientidele ööpäevaringse ligipääsuga võtmeautomaadid. Suve alguseks jõuavad uued võtmeautomaadid kõikidesse Amservi esindustesse üle Eesti.

Uus võtmeautomaat võimaldab kliendil oma sõiduk Amservi teenindusse tuua või sellele järele tulla just Sulle sobival ajal – kontaktivabalt, tehes seda kiirelt, mugavalt ja diskreetselt. Hommikustel ja õhtustel tipptundidel saad kiiresti naasta enda igapäevatoimingute juurde, kulutamata lisaaega järjekorras seismisele ning autole järele tulles ei tekita liiklusummikusse jäämise tõttu hilinemine ebameeldivaid olukordi.

Auto teenindusse toomist ja võtme loovutamist saab veelgi kiirendada, registreerides võtmeautomaadi kasutamine päev varem saadetud broneeringu meeldetuletusega saadetud lingi kaudu. Võtmeautomaadi registreerimise link saadetakse Sulle juhul, kui varasemalt on broneeritud aeg Amservi teenindusse kodulehe kaudu https://www.amservauto.ee/omanikule/hooldus või telefoni teel.
 
Võtmeautomaadi kasutamine on äärmiselt lihtne ja kiire, kuna automaat juhendab igal sammul. 
Ööpäevaringselt kasutatavad võtmeautomaadid asuvad täna Amserv Järve tuulekojas ning Peetris maja ees, automaatpesula kõrval.

Võtmeautomaat

Võtmeautomaat Amserv Peetri