Amserv toetab kultuuri

Amserv teatrite perekond on nüüd koos! Amserv, suure kultuurisõbrana on käesoleval aastal võtnud südameasjaks toetada veelgi rohkem kultuurivaldkonda. Meie jaoks on tähtis, et liiklusvahendid, mida teatrid kasutavad, oleks turvalised, mugavad ja säästlikud ning abiks teatritele töös ja tegemistes.

Sellega seoses lõime lisaks heale koostööle Rahvusooper Estoniaga käed ka Draamateatri, Vanemuise Teatri ja Endla Teatriga.

Amservi tegevjuht Rene Varek: Amserv on kultuuri ja sporti toetanud oma algusaegadest peale. 31 aasta jooksul on olnud väga palju erinevaid projekte ning koostööpartnereid nii kultuuri kui spordi valdkonnas, kellega me oleme koostööd teinud ja ühel või teisel viisil toetanud. Pikemaaegsed koostööpartnerid on Amservi jaoks olnud Rahvusooper Estonia ja Eesti Draamateater. Meil on äärmiselt hea meel, et sellel aastal lisanduvad sellesse nimekirja Vanemuine Tartus ja Endla Teater Pärnus. See on meie jaoks oluline, et saame toetada linnades, kus Amserv tegutseb, kultuurikogukonda. Teater on iga linna kultuuritempel ja sellise väärt asutuse toetamine on meile suureks auks.

9. veebruaril kogunesid Amserv Järvele Eesti Draamateatri ja Amservi esindajad, et alustada pikka koostööd ja üle anda Draamateatrile uhke Toyota Proace Verso. Teater Vanemuine sai enda kauni Toyota Corolla Crossi kätte pidulikult 20. veebruaril, kui Amserv Tähe esindusse kogunesid Vanemuise Teatri ja Amservi esindajad. Amserv Pärnus toimus 21. veebruaril Endla Teatri auto pidulik üleandmine. Punase katte all peitis ennast Toyota Corolla Cross. Sellega saidki kõik autod teatritele üle antud.

Meie jaoks on tähtis, et liiklusvahendid, mida teatrid kasutavad, oleks turvalised, mugavad ja säästlikud ning abiks teatritele töös ja tegemistes. „Toyota sõidukid seda just on. Mugavus ning turvalisustunne sõitudel etendustele ja tagasi on kindlasti vajalik igale näitlejale ning meie omalt poolt proovime sellele kaasa aidata,“  lisas Varek

Amservil on suur rõõm selliste koostööde üle! Soovime kõikidele teatritele muretuid kilomeetreid. Elagu kultuur!