Toyota lisavarustus koeraomanikule

Selleks, et autosõidud koos Sinu lemmikuga mööduksid sujuvamalt ning turvalisemalt, on Toyota lisavarustuse valikus palju praktilisi lisasid.

Tutvu lisavarustuse ja paigaldusvõimalustega Toyota esindustes üle Eesti.

  • Pagasiruumi koeravõrk

    Toyota pagasiruumi koeravõrk pakub omanikele ja nendega koos sõitvatele lemmikloomadele lisaturvalisust. Toyota koeravõrgu abil võid kindel olla, et nii lühemad kui ka pikemad autoreisid mööduvad kõigi jaoks turvaliselt ja mugavalt.

    Toode sobib järgmistele mudelitele: Corolla Cross; RAV4

    Hind alates 375 €

  • Koeravõrk pagasiruumi poolitamiseks

    Pagasiruumi poolitav koeravõrk võimaldab Sul oma Toyota tagaosas olevat ruumi kõige optimaalsemalt ära kasutada. Kahe eraldi sektsiooniga koeravõrk on ideaalne neile, kes soovivad lemmiklooma pagasiruumis eraldada teisest neljajalgsest sõbrast või muudest esemetest nagu näiteks toidukotid või kohvrid. Kõik sektsioonidega koeravõrgud on valmistatud konkreetse Toyota mudeli jaoks, neid on lihtne paigaldada ja eemaldada.

    Toode sobib järgmistele mudelitele: Corolla Cross; RAV4

    Hind alates 290 €

  • Kaitseraua kaitse

    Kui Sul satub olema universaalkerega Toyota, siis tõenäoliselt siseneb ja väljub Su neljajalgne sõber just tagaluugi kaudu, toetades oma käppasid tagumisele põrkerauale. Et vältida auto tagaosa keredetailide kriimustamist, on mõistlik paigaldada kulumiskindlast polüestrist valmistatud stangekaitse, mis hoiab Su autot nii kriimustuste kui ka poriste käpajälgede eest ning teeb lemmiklooma jaoks sisenemise ja väljumise mugavamaks.

    Hind alates 95 €

  • Tagaistmete kaitsekate

    Tagumise istmerea kaitsekate on üks parimaid ja lihtsamaid võimalusi kaitsta tagaistmeid, kui pead lemmiklooma transportima kompaktsema suurusega autos või sedaankerega mudelis. Kaitsekate kinnitub reguleeritavate rihmade abil eesmiste ja tagumiste peatugede külge ning paikneb vabalt üle kogu tagumise istmeala, jättes lemmikule piisavalt ruumi. Kaitsekatte paigaldamiseks ja eemaldamiseks kulub maksimaalselt paar minutit.

    Hind alates 120 €