Uus Toyota PROACE CITY ja PROACE CITY VERSO

21.01.2020

Toyota soovib, et su äri oleks edukas. Seepärast lõime mudelid PROACE CITY ja PROACE CITY VERSO. Need mudelid on disainitud sinu huve silmas pidades, need rahuldavad sinu vajadused, nendega on mõnus sõita ja lisaks suudavad need sind ka üllatada. Uuel PROACE CITY'l on kõik need omadused, mida Toyotalt ootad.

 Liigub nagu kergekaallane, mõjub nagu raskekaallane
Kolme keretüübi ja kahe teljevahe pikkusega PROACE CITY mahutab mugavalt kogu vajaliku kauba. Kui kombineerid PROACE CITY Smart Cargo süsteemiga, mahutab lühikeste mudelite kuni 3,7-kuupmeetrine ja pikemate mudelite kuni 4,3-kuupmeetrine avar kaubaruum ka kuni 3,4 meetri pikkuseid esemeid. Meeskonnabussi täielikult kokkuklapitavad tagaistmed ja liugvahesein võimaldavad kaubaruumi muuta täpselt nii suureks, kui sul on vaja.

Mugav ja nutikas, et olukord oleks sinu kontrolli all

Praktiline, väle ja mitmekülgne PROACE CITY on sinu täiuslik äripartner. Võimalus valida kahe või kolme eesmise ja kolme tagumise istmekohaga mudelite vahel teeb PROACE CITY'st sõiduki, millega saad vedada kõike, mida soovid. Nutikate täiustuste (nt Smart Cargo süsteemi) abil saad sõiduki mahtu suurendada 0,4 m³ võrra. Kitsad kohad ja linnatänavad ei tekita probleeme – asümmeetrilised tagauksed teevad laadimise lihtsaks.

Disainitud sinu ja su kaassõitjate huvisid arvestades

Toyota PROACE CITY VERSO avaldab sulle kindlasti muljet. Pikkade esemete transporti lihtsustav, täielikult kokkuklapitav kõrvalistuja iste, arvukad panipaigad ja avatav klaasist tagaluuk teevad sellest mudelist samal ajal praktilise ja mugava sõiduki. Lase valgusel panoraamkatusest salongi paista ja naudi sõite rakenduste Apple CarPlay™ või Android Auto™ kaudu lemmiklaule kuulates. (Sõltub varustustasemest).

Piisavalt ruumi kõige ja kõigi jaoks
PROACE CITY VERSO’ga läbid kõik teekonnad muretult. Kuni seitse istekohta tagavad selle, et sa ei pea tundma ruumipuudust, ning teise istmerea kolm ISOFIX-kinnitust koos arvukate ohutusfunktsioonidega kindlustavad sinu ja su kaassõitjate ohutuse. Tehnikasõbrad saavad nautida Pro-Touch-süsteemiga kombineeritud Apple CarPlay™ ja Android Auto™ võimalusi. Saad kasutada oma lemmik nutitelefonirakendusi ja käivitada paljusid funktsioone häälkäsklustega.

Heades kätes

Toyota usub, et kõigil peab olema võimalus nautida turvalist sõitu, ja seepärast on PROACE CITY'le paigaldatud kõikehõlmavad ohutusfunktsioonid: sõidurajalt lahkumise hoiatussüsteem, kohanduv kiirushoidik, automaatsed kaugtuled ja liiklusmärkide jälgimise süsteem tagavad sulle alati turvalise sõiduelamuse. Kui turvalisusküsimused on lahendatud, on aeg mõelda sobivaimate juhiabisüsteemide valimisele. Need süsteemid muudavad autojuhtimise lihtsamaks. Juhtimisabisüsteemide hulgas on Smart Active Visioni paketti kuuluvad parkimiskaamerad, mis parandavad nähtavust nii sõiduki ette kui taha jääval alal, nutikas kaalunäidik ja täiustatud süsteem Toyota Traction Select, mis hoiab sind liikvel ka keerulistel maastikel.

Kokkupõrke ennetussüsteem- Toyota Safety Sense'i kokkupõrke ennetussüsteem tuvastab eessõitvaid sõidukeid kaamera ja laseri abil. Kokkupõrkeohu tuvastamisel antakse juhile märku nii helisignaali kui ka visuaalsete hoiatustega ja rakendatakse lisaks piduriabisüsteemi. Kui juht ei jõua õigel ajal pidurdada, rakenduvad pidurid kokkupõrke ennetamiseks või kahjude vähendamiseks automaatselt.

Liiklusmärkide jälgimise süsteem-Toyota Safety Sense'i liiklusmärkide jälgimise süsteem jälgib teelolevaid liiklusmärke ja kuvab armatuurlaua värvilisel TFT-ekraanil nähtaval kohal vajalikku teavet, näiteks kehtivaid kiirusepiiranguid või möödasõidukeelde. Kui sa mõne liiklusmärgi nõuetest kinni ei pea, annab süsteem ka sellest helisignaali ja visuaalse märguandega teada.

Kohanduv kiirushoidik- Toyota Safety Sense’i kohanduv kiirushoidik hoiab eessõitva sõidukiga eelnevalt seadistatud minimaalset pikivahet. Kui pikivahe muutub väiksemaks, vähendab süsteem kiirust ja pidurdab ning süütab pidurituled. Kui pikivahe taas suureneb, tõstab süsteem sujuvalt kiirust kuni sinu valitud püsikiiruse tasemeni.

Sõidurajalt lahkumise hoiatussüsteem- Kaamerasensori ja millimeeterlaineradari abil töötav sõidurajalt lahkumise hoiatussüsteem hindab sõiduki asendit kas sõidurajamärgistuse või eessõitva sõiduki trajektoori alusel. Kui auto hakkab sõiduraja keskosast tahtmatult kõrvale kalduma, rakendub trajektoori korrigeerimiseks juhtimisabi. Arvesta sellega, et seda süsteemi saab kasutada vaid juhul, kui sisse on lülitatud nii sõidurajalt lahkumise hoiatussüsteem kui ka kogu kiirusvahemikus kohanduv kiirushoidik.

Juhi valvsuse jälgimise süsteem- Juhi valvsuse jälgimise süsteem on süsteem, mis annab sulle märku sellest, et on aeg puhata. Hoiatav helisignaal kõlab siis, kui oled sõitnud kaks tundi kiirusega 65 km/h või kiiremini.

Toyota Professional. Better together.

Toyota teab, et äri pole kunagi lihtsalt äri, ja seepärast oleme loonud valiku tarbesõidukeid, mida võid usaldada. Kui valid meie uue kompaktse PROACE CITY, PROACE’i või legendaarse Hiluxi, on su äri turvalistes kätes. Toyota Professionali asjatundlikud konsultandid on sulle abiks kõigi tekkivate küsimuste lahendamisel. Suurepärase koolitusega tehnikute ja kõikehõlmava teenusevalikuga Toyota Professional pakub sulle tugiteenust, mis annab täieliku meelerahu.

5 aastat / 200 000 km garantii- Kuni 3 aastat või 100 000 km täitumiseni (olenevalt, kumb saabub enne) Toyota originaalgarantiid + kuni 2 aastat või 200 000 km täitumiseni (olenevalt, kumb saabub enne) Toyota Extracare lisagarantiid.

Kiirhooldus- Aeg on raha. Seepärast tagame, et planeeritud teenused ja hooldustööd on tehtud 60 minutiga või kiiremini. Korraga töötab sinu auto juures kaks tehnikut.

Maanteeabi- Teadmine, et sa pole kunagi üksi, lisab turvatunnet. Maanteeabi pakub sulle mobiilset remonditeenust ja vajadusel ka asendusautot, et pääseksid võimalikult kiiresti uuesti liikvele.​

Tagasi