Amservi autoteenindused järgivad riiklikke uusi reegleid.

19.10.2021

Amserv Auto kõik teenindussalongid üle Eesti on avatud. Vastavalt Vabariigi Valitsuse poolt kehtestatud piirangutele järgime rangelt kõiki reegleid ning meie jaoks on tähtsaimal kohal tervis. Oleme Teie jaoks olemas ka nüüd ja valmis suhtlema distantsilt kaasaegsete digilahenduste (e-broneering, e-mail, videokõne jmt) abil. 

  

Alates 25.10.2021 kehtivad töökorralduses uued tervise turvalisuse nõuded. Hoolime oma klientidest ja töötajatest ning usume järgmistesse kokkulepetesse:

  

  • Tule meie teenindussalongidesse ainult tervena, ka vähima haiguse kahtluse korral jää koju ja lepime kokku uue aja. Me mõistame!
  • Kõik esindused on varustatud desinfitseerimise vahenditega ning kõiki pindasid puhastame regulaarselt mitu korda päevas. Me hoolime!
  • Teenindajad kannavad näomaske ning hoiavad ohutut distantsi, samuti on teenindusletid eraldatud kaitseklaasidega ja võetud kasutusele kõikvõimalikud viisid klientide hajutamiseks. Me ennetame!
  • Kõikides esindustes järgime hajutamisnõuet. Me hoiame teineteist!
  • Kõikides esindustes kehtib reegel üks klient - üks teenindaja. Palume tulla meie juurde üksi ja võimalusel tööde ajaks mitte jääda ootealasse. Me järgime reegleid!

  

Teenindussalongi tulles palume järgida administraatorite poolt antud juhiseid nõuetekohaseks liikumiseks ning näomaski kandmine on kohustuslik.

Amservi teenindussalongid võivad rakendada veel täiendavaid meetmeid viiruse leviku tõkestamiseks. Usume, et koos hoiame Eesti tervemana.

Lisavõimalusena saab kasutada iseteeninduskappe, mis on täielikult kontaktivabad ja avatud ööpäevaringselt, seitse päeva nädalas. 
Tutvu lähemalt, kuidas need töötavad siit >>

 
Püsime terved
Sinu Amserv

Tagasi