TOYOTA SUURIM HÜBRIIDMAASTUR HIGHLANDER ON KOHAL

15.02.2021

Üleni uus Toyota Highlander on juba esindustesse jõudnud ja proovisõitudeks valmis. Ainult täishübriidse ajamiga saadaval nelikveoline Highlander liitub RAV4, C-HR-i ja Yaris Crossi mitmekesise seltskonnaga ja muudab Toyota hübriidlinnamaasturite niigi mitmekülgse mudelivaliku täielikuks.



Uue Highlanderi seitse istekohta, oma segmendi pikim kaubaruum, nelikvedu, võimekus vedada kahetonnist haagist ja uusim Toyota hübriidajam vastavad tippkvaliteediga suurt hübriidmaasturit ihkava kliendi kõikidele vajadustele.


Igakülgselt säästlik nelikveoline täishübriid


Toyota on üle 20-aastase elektrihübriidautode arendamise kogemuse ja teadmised vorminud oma kõige võimsamaks ja keskkonnasäästlikumaks maasturiks. Highlanderi iselaadiv hübriidsüsteem võimaldab sel elektriliselt sõita kiirusega kuni 125 km/h ja arvestatava osa sõidust läbida ainsatki saastegrammi välja paiskamata.



Highlander Hybridi jõuallikaks on täiesti uus 2,5-liitrine Hybrid Dynamic Force bensiinimootor, kaks elektriajamit ja võimekas akupakk. Selle hübriidsüsteemi koguvõimsus on 248 hj ning tulemuseks on kombineeritud kütusekulu 6,6 l/100 km ja CO2 emissioonikogus 149 g/km – hübriidautode segmendis parim võimsuse ja heitekoguse suhe.



Highlander põhineb uuel TNGA-K platvormil. Tänu sellele on seitsmekohaline hübriidmaastur erakordselt ruumikas ja paindlik. Nihutatav teine istmerida võimaldab kahel täiskasvanul hõlpsalt kolmandale istmereale ligi pääseda. Teise ja kolmanda istmerea kokkuklappimisel kasvab kaubaruum muljetavaldava 1909 liitrini. Lisaks suudab Highlander vedada kuni kaks tonni kaaluvat haagist.


OHUTUS ON STANDARDVARUSTUSES


Kuna ohutus on Toyota prioriteetide seas kõrgel kohal, kuuluvad Toyota Safety Sense aktiivsed ohutussüsteemid kõikide Highlanderite standardvarustusse ja aitavad juhti erinevates liiklusolukordades.



Uusim Toyota Safety Sense sisaldab kokkupõrke ennetussüsteemi (PCS) koos aktiivse roolimisabiga ning jalakäijate (valges ja pimedas) ja jalgratturite (valges) tuvastust. Teel toimuvat aitab märgata kohanduv kiirushoidik (ACC) koos liiklusmärkide jälgimise süsteemi (RSA), sõidurajal püsimise abi (LTA) ja sõiduraja hoidmise hoiatussüsteemiga (LDA). Paketti kuuluvad ka automaatsed kaugtuled (AHB).



Hübriidajamiga seitsmekohalise nelikveolise Highlanderi hind algab 44 900 eurost.

Tagasi