Fernando Alonso katsetas uut, 2020. aasta Toyota Hiluxi

01.06.2020

• Fernando Alonso katsetas Dakari ralli ettevalmistuste käigus uut, 2020. aasta Toyota Hiluxi mudelit • Toyota Hiluxi järgmine versioon saab uue jõulise 2,8-liitrise mootori ja täiustatud vedrustuse

Maailma üheks karmimaks mootorispordivõistluseks, tänavuseks Dakari ralliks valmistunud spordikuulsused Fernando Alonso ja Marc Coma said möödunud aastal ainukordse võimaluse katsetada Hispaanias uue, 2020. aasta Toyota Hiluxi mudeli eelseeria autot. Proovisõit toimus spetsiaalsel rajal, kus parajasti toimusid ralliks ehitatud Toyota Gazoo Racing Hiluxi testisõidud, millega sportlased finišeerisid nende esimesel ühisel Dakari rallil.

Maailma armastatuima pikapi järgmine versioon saab uue ja võimsa 2,8-liitrise mootori ning uuendatud vedrustuse, et hoida jätkuvalt kõrgel Toyota Hiluxi laitmatut kvaliteedi, vastupidavuse ja töökindluse mainet.

Fernando sõnul on Hilux pikapite sümbol ning ta on alati seda autot austanud. „Uus 2,8-liitrine mootor töötab väga hästi ja uus vedrustus on suurepärane. Mugavus säilib ka siis, kui viite Hiluxi tema võimete piirile. Arvan, et uus Hilux on võitmatu,” tõdes Fernando pärast erikatset ralliautodele mõeldud rajal, kruusal ja poris kihutades.

Fernando Alonso on Le Mansi 24 tunni sõidu kahekordne võitja (koos meeskonnaga Toyota Gazoo Racing), FIA maailma vastupidavussõidu meistri tiitli kaitsja, vormel 1 kahekordne maailmameister ja Daytona 24 tunni sõidu võitja. Marc Coma on Dakari ralli viiekordne võitja mootorrataste arvestuses ja FIM-i maastikusõitude kuuekordne maailmameister. Üheskoos saavutati 2020. aasta Dakari rallil üldarvestuses korralik 13. koht.

Tagasi