Reserveeri Toyota C-HR Amservist

Offer detail
Nüüd saad end väljendada uue stiilse Toyota C-HR-iga. Reegleid eirav ja teedrajavast originaalist inspireeritud Toyota C-HR on auto, mille sarnast teist ei leidu. Ebatavalise disainiga uus Toyota C-HR julgeb erineda.

Placeholder image

Julge on nüüd veel julgem

Nüüd saad end väljendada uue stiilse Toyota C-HR-iga. Reegleid eirav ja teedrajavast originaalist inspireeritud Toyota C-HR on auto, mille sarnast teist ei leidu.

Ebatavalise disainiga uus Toyota C-HR julgeb erineda.

Vabameelne ja innovatiivne, täpsete joonte ja dünaamilise profiiliga ideeauto on saanud reaalsuseks.

Reserveeri uus Toyota-C-HR

Tutvu kõigi mudelitega

Uus Toyota C-HR rikub kõiki reegleid.

Uuenduslik välisilme

Pilkupüüdev ja uuenduslik uus Toyota C-HR on murrangulise originaali julge uusversioon. Esmaklassiline, elektrifitseeritud ja rafineeritud stiiliga – see on auto, mida oled oodanud.

Placeholder image

Placeholder image

Oma kupeeliku stiili ja jõulise hoiakuga püüab see auto kõigi pilke

Uue kahetoonilise värvilahendusega on kontrastne must katus pikenenud auto tagaossa, järgides kere kurve ja rõhutades selle ilmekaid proportsioone.
Uue Toyota C-HR-i selgepiirilise ja skulptuurse stiili võtmeelemendid on Toyotal esmakordselt kasutatavad tasapinnalised uksekäepidemed.
Julge disain nõuab suuri detaile. Eritöötlusega 20-tollised veljed tõmbavad tähelepanu.
Soojusliku kasuteguriga klaasist valmistatud panoraamkatus toob sõitjateruumi valgust ja ruumikust ilma soovimatu soojuseta.


Rikkalike funktsioonidega, ent intuitiivne uus Toyota C-HR on loodud mugavaks ja ja isikupäraseks kasutuseks, mis arvestab Sinu vajadustega. Oma sõidud saad muuta elamusteks juhtmevaba ühenduvuse, reageeriva meeleoluvalgustuse ja kaasahaarava ruumilise heli abil.

Apple CarPlay ja Android Autoga ühilduv Toyota Smart Connecti 12,3-tollise puuteekraani kaudu on maailm Sinu käeulatuses.
Isikupära lisab kohandatav meeleoluvalgustus – valida on 64 värvi hulgast. Valgustus muutub vastavalt väljast tulevale valgusele ja ööpäeva kulule. Kui on olemas ohutu väljumise abisüsteem, võib valgustus muutuda ka punaseks, et hoiatada kokkupõrkeohu eest.
Eritellimusel valmistatud JBL-i kõlarite heli on lihtsalt suurepärane. Kõrgkõlarite metallvõred aitavad esitada selgeid kõrgeid noote ning võimas bassikõlar annab edasi täpset bassi.
Meie uusim Toyota Safety Sense’i aktiivohutus- ja juhiabifunktsioonide pakett kuulub standardvarustusse ning see sisaldab eelmise mudeliga võrreldes uusi ja täiustatud võimalusi.

Placeholder image